Dames


100% puur katoen

Bundels van 5 paar 100% katoenen sokken, in vele lichte en donkere kleuren. Deze sokken zijn dus ook bestemd voor mensen die niet tegen zo’n vervelende teen naad kunnen. Net als ons andere sokken zijn deze ook zonder voelbare tiennaad (dus naadloos). Ook hebben deze sokken een vrij ruime boord en zullen dus niet snel knellen. Het is niet een echte apothekers sok, diabetes sok of medische sok. Maar knellen zullen deze niet snel, aangezien ze van 100 procent katoen zijn en er dus geen elastiek in de boord zit verwerkt.

Zomersokken

Honderd procent katoenen sokken worden ook wel zomersokken genoemd aan gezien deze sokken lekker dun zijn en goed vocht afvoeren. LET OP! Dit wel in combinatie met goede schoenen! De zomersokken zijn er ook in het wit. Erg fijn om in de zomer witte sokken te dragen, maar ook worden deze sokken vaak gedragen in warme ruimtes. Want ook als je aan het werk bent is het wel fijn dat je dunne en gladde sokken draagt. deze moeten comfortabel zitten en geen vervelende teen naad hebben.

Al onze producten zijn van duurzaam katoen gemaakt en zijn fairtrade producten.

Wat hebben we nog meer?

Wij verkopen ook: zwarte sokken met en zonder teennaad. Donker blauwe sokken, donker grijze sokken, licht grijze sokken, bruine sokken, beige sokken, witte sokken. Sokken met een ruitje of blokje en andere motieven. Ook hebben wij genoeg keus kwa sokken zonder teennaad voor de dames. Zwarte sokken, licht grijze sokken, bruine sokken, donker grijze sokken, witte sokken, beige sokken. Sneaker sokken hebben wij ook in zwart en wit, deze verkopen wij alleen zonder teennaad, dus naadloos. Ook wandelsokken hebben we alleen maar zonder voelbare teen naad, dit omdat het gewoon echt pijn aan je voeten gaat doen door het vele lopen.